До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Народження: перша колекція українського бренду Park Avenue

Зберігати традиції — одне з найважливіших завдань цілих поколінь для збагачення культури. Це об’єднує кожне українське серце крізь час і живить силу нашого народу. Українські дизайнери через творчість передають звичаї, що трансформуються й набувають сучасних інтерпретацій. Так, попри всі обставини, цього року у Львові з’явився новий український бренд Park Avenue. Марка представила свою першу колекцію "Народження", натхненням для якої слугувала авторська вишиванка ручної роботи.

Park Avenue
Park Avenue

Реклама

Історія створення бренду розпочалася з вишитих сорочок ручної роботи, у які автори вклали свою любов і повагу до історичної спадщини. Саме вишиванка стала натхненням для дебютної колекції бренду: унікальні візерунки й оригінальні орнаменти українських сорочок було інтерпретовано для вишиванки Park Avenue, в основі якої — творчість, майстерність і любов.

Park Avenue
Park Avenue

Park Avenue
Park Avenue

В орнаменті сорочки вишито зернятко яблучка, яке втілює образ зародження маленького початку великого життя. Саме ця важлива деталь поєднує колекцію зі святом Різдва Христового — раніше пізніми осінніми яблуками, як щедрим господнім дарунком, рясно прикрашали ялинку на свято.

Park Avenue
Park Avenue

Колекція "Народження", креативною директоркою якої є Наталія Балух, несе в собі радість і світло, любов і віру, добро та красу рідного українського краю. До першої капсули Park Avenue ввійшов одяг молочного, чорного й жовтого кольорів з яскравими орнаментами та традиційними національними мотивами. Кожен українець може угледіти ці деталі, оскільки вони дбайливо прокладені в кожному з нас однією стежкою від покоління до покоління. "Приємно спостерігати за тим, як український стиль стрімко розвивається й охоплює щораз більше поціновувачів. У такий спосіб ми зберігаємо важливі зв’язки між минулим і теперішнім, збагачуючи культуру новими інтерпретаціями", — каже Наталія Балух.

Park Avenue
Park Avenue

Park Avenue
Park Avenue

Park Avenue
Park Avenue

Park Avenue — мережа мультибрендових бутиків у Львові, що представляє марки класу люкс із 2003 року. Мережа стрімко розвивається й формує культуру та індустрію моди у Львові. У 2022 році, попри всі випробування, справжня українська воля й сміливість надихнули Park Avenue розробляти власний бренд і створювати вироби, наповнені українською душею. Ознайомитися з новою колекцією "Народження" можна в бутиках у Львові та на офіційному сайті Park Avenue. Мережа бутиків представляє жіночі й чоловічі бренди класу люкс, як-от Loro Piana, Loewe, Brunello Cucinelli, Valentino, Alexander McQueen, Jacquemus та інші. Консультанти допоможуть дібрати стильні образи онлайн на сайті або через Instagram. Також ознайомитися з останніми новинками можна в Telegram-каналі мережі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.