КУПИТИ КВИТКИ

Модна Волинь: у Луцьку відкрився концепт-стор КУЛЬТ Бутик з потужними українськими брендами

Столиця Волині, комфортне та затишне місто Луцьк, яке нині захоплює впевненим розвитком на благо лучан, є й осередком української моди. Тут сучасні українські бренди почуваються, як вдома, а fashion-ентузіасти завжди знаходяться в центрі модних трендів. 19 вересня у Луцьку стало на один модний концепт-стор більше — на вулиці Словацького, 12 відкрився КУЛЬТ Бутик, де представлена вибірка провідних українських дизайнерів. VOGUE UA побував на відкритті й має, що розповісти. Якщо коротко, — варто їхати!

Реклама.

Якщо ваші подорожі країною дотепер не прокладалися через Луцьк, саме час це змінити. Поряд з поліпшенням умов життя для лучан йта створення сприятливого середовища для розвитку бізнесів, самі підприємці прагнуть створювати змістовні проєкти на гордість місту. Таким проєктом, який впевнено претендує на звання осередку, що культурно популяризує українську моду, є КУЛЬТ Бутик.

КУЛЬТ Бутик став продовженням філософії бізнесів КУЛЬТ, серед яких вже є відомі в Луцьку ресторан КУЛЬТ Дім та крамниця аксесуарів для дому КУЛЬТ Простір. Відкриття Бутика доповнило ланцюжок родини бізнесів, формуючи простір, де модні речі гармонійно поєднуються з мистецтвом та культурою.

У затишному просторі Бутику гості міста та лучани можуть знайти унікальні речі, що поєднують у собі українські традиції та сучасні тренди. Тут об'єднали 19 провідних українських брендів, серед яких FROLOV, KSENIASCHNAIDER, Ruslan Baginskiy, Litkovska, BOBKOVA, J'amemme, GUNIA Project та BEVZA.

Відкриття концепт-стору було сфокусовано навколо трьох трендів сезону — пряної замші, стилю бохо та п'янкої марсали, які простежуються в оформленні простору та у представлених елементах одягу.

Як зазначила засновниця бренду Яна Тарарай: "КУЛЬТ Бутик — це більше, аніж просто бізнес чи новий концептуальний бутик. Для мене це частина розвитку міста. Ми прагнемо створити середовище, що підтримує українські бренди, адже за кожним стоїть дизайнер, який формує нову культуру, стиль та гучно заявляє про це світові". Замість подарунків на честь відкриття Яна звернулася до гостей з проханням зробити донат до благодійного фонду "VolynSOS Medical". Під час заходу було зібрано понад 60 тисяч гривень.

Яна Тарарай
Яна Тарарай

Відбулося відкриття простору за підтримки партнерів заходу: NATUREAL, PUR, 13PERFUMES, Meder, G.Bar Луцьк та готелю Ribas. За один вечір КУЛЬТ Бутик встигнув привернути достатньо уваги, аби посилити своїх "старших братів", які вже два роки є візитівкою Луцька. Тепер час зароджувати нові тренди й сприяти розвитку української fashion-спільноти.

Яна Тарарай
Яна Тарарай

Валерія Ободзинська
Валерія Ободзинська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.