До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній коктейль яскравих кольорів: нова колекція взуття Aldo Castagna

У сучасному світі стає дедалі складніше дивувати модниць та надихати їх цікавими новинками. Тим часом нова літня колекція бренду Aldo Castagna полонить серце кожної жінки, яка звикла завжди мати вишуканий і стильний вигляд за будь-яких обставин.

Elena Dunder

Натхненням для створення яскравої літньої колекції взуття став стиль життя італійок: їхня легкість, вишуканість, емоційність. Нова лінійка являє собою мікс яскравого відкритого взуття на підборах з елегантними стрічками зелених, рожевих, золотистих та помаранчевих кольорів. Серед наймодніших кольорів цього сезону можна побачити трав’янистий та фуксію. Бренд пропонує комбінувати взуття як з вечірніми образами, так і з базовим одягом на щодень. Рекламу нової колекції знімали в Маямі, а обличчям лінійки Aldo Castagna стала Miss Ukraine International Elena Dunder — відома українська модель, актриса й телеведуча.

Реклама

"Бренд Aldo Castagna — повне зображення мого внутрішнього світу. Елегантність фасонів та яскраві літні кольори — це те, що характеризує мене на всі сто відсотків. Я вважаю, що цей бренд можна назвати обличчям усієї Італії, бо, взувши це взуття на підборах, ти відразу відчуваєш бриз Середземного моря і, здається, ніби ти готова підкорювати будь-які вершини", — коментує співпрацю Elena. Сам бренд переконаний, що сила українського духу й витончена зовнішність моделі чудово поєднуються з європейською елегантністю.

Elena Dunder

Італійський бренд Aldo Castagna працює на ринку моди вже понад 50 років. Він завжди привертав увагу клієнтів своєю нестандартною лаконічністю, адже у власних колекціях марка поєднує стримані фасони з натуральної шкіри та яскраві кольори. Бренд орієнтується на цілеспрямованих, елегантних жінок, що точно знають, як досягати поставлених цілей.

Elena Dunder

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.