До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle-зірка Леоні Ганне створила колекцію для українського бренду SANTA

Український бренд SANTA представляє нову колекцію, розроблену спільно зі всесвітньо відомою інфлюенсеркою Леоні Ганне.

Реклама

SANTA x Leonie Hanne
SANTA x Leonie Hanne

"Після завершення карантину виникло сильне бажання знову одягатися стильно та виразно. Саме тоді я відкрила для себе SANTA. Відтоді як я вперше примірила сукню, стало зрозуміло, що це щось особливе. Наша колаборація — природна еволюція плідних взаємин та поваги до мистецького смаку, шанс втілити наше спільне бачення в життя", — ділиться Леоні Ганне.

SANTA x Leonie Hanne
SANTA x Leonie Hanne

Багато років тому Леоні вперше продемонструвала мільйонам своїх шанувальників речі SANTA, привернувши увагу як професіоналів галузі, так модниць, започаткувавши цілковито новий тренд на блискучі "голі" сукні. Сьогодні Леоні — більше, ніж просто муза; вона співтворець, що разом із SANTA представляє власний погляд на ідеальний святковий гардероб. Команда дизайнерів SANTA втілила ідеї Леоні в реальність, поєднавши елегантність зі сміливими візуальними рішеннями.

SANTA x Leonie Hanne
SANTA x Leonie Hanne

"Наша мова дизайну бездоганно переплелася з почуттям стилю Леоні, тому створення колекції було органічним процесом і показало дійсно видатні результати, — каже Яна Станіславська, засновниця SANTA. — Сама колекція — це любовний лист до енергійних жінок, що не бояться проявляти себе, до міцної дружби між Леоні та SANTA та до чистої радості життя".

SANTA x Leonie Hanne
SANTA x Leonie Hanne

Колекція містить 12 образів, в яких об'єднуються знакові риси речей SANTA та модні вподобання Леоні Ганне. Міні- та максісукні ідеально пасують для урочистих виходів, спідниці зі сміливими вирізами додають нотки гостроти, а універсальні купальники виконують роль топів — максималізм у найменших деталях для незабутніх моментів. Жакети з пір’я додають відчуття химерної розкоші, а в асортименті бренду вперше з’являється сумка. Кожен виріб виготовлено з фірмових тканин SANTA, покритих гіпнотичними кристалами.

SANTA x Leonie Hanne
SANTA x Leonie Hanne

SANTA x Leonie Hanne
SANTA x Leonie Hanne

"Важливим моментом стало знімання кампейну в Парижі. Ми довірили її українським фотографкам Вікторії та Саїді, чиєму естетичному смаку та баченню щиро довіряємо. Незважаючи на хвилювання перед зніманням, все пройшло ідеально. Париж з його атмосферою додав магії кожному кадру, і результат перевершив усі наші очікування", — додають у SANTA.

SANTA x Leonie Hanne
SANTA x Leonie Hanne

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.