До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто такий Єті: слідами капсульної колекції IENKI IENKI

У кінці осені український бренд IENKI IENKI представив капсульну колекцію пуховиків разом з художником Нікітою Кравцовим. Її головним героєм став Єті, який закохується у прекрасну незнайомку і викрадає її. Ця історія любові в руках Кравцова вдалась настільки барвистою і захопливою, що ми вирішили розібратися в колаборації детальнішеі підключили до процесу журналіста Юру Марченка. Йому вдалося зв'язатися з цим Єті і дізнатися у нього, чому він ховався стільки років, чим буде займатися далі, і як виправдовує свій вчинок.

Реклама

- Добрий день, перш за все, спасибі, що через стільки років таємничості нарешті погодилися на інтерв'ю!

- Агрррр. Ррррааррр, бррагрррр. Гаразд, жартую. Вам спасибі, що змогли мене вмовити. Стільки років мовчав, вистачить, є що сказати.

Єті – головний герой колекції IENKI IENKI і Нікіти Кравцова

- Перш за все, давайте відкриємо таємницю, за яку десятиліттями б'ються вчені та дослідники-ентузіасти: хто ж така снігова людина?

- Знаєте, на моїй візитці дійсно мало вільного місця. Генеральний сасквоч, виконавчий бігфут, верховний Єті – у мене багато регалій і посад. Але друзі називають мене Кучеряшка.

- Кучеряшка, вибачте за прямоту: ви реліктовий гомінід?

- Мабуть, ви маєте рацію, пора, нарешті, зробити камінг-аут: я дійсно гомінід. Як, до речі, і люди, і людиноподібні мавпи. Але от щодо реліктовий – це вже прикро. Я в самому розквіті, стежу за модою і фігурою, шерсть м'яка і шовковиста навіть у важкодоступних місцях, а ви говорите – реліктовий. Я, може, молодший за вас буду. Реліктовий, ти подивися на них!

Єті – головний герой колекції IENKI IENKI і Нікіти Кравцова

- Вибачте, не хотіли вас образити. Скажіть, у зв'язку з чим ви вирішили все ж заявити про себе публічно?

- Сніжана наполягла. Характер у неї, звичайно, – ух. Чого ми, каже, як самітники живемо, печера хоч і в центрі, але без опалення, інтернет повільний, розваг ніяких. Давай, каже, розвивай свій персональний бренд, а то я, талановита і успішна, не хочу з шерстяним домосідом животіти.

- Чесно, ми боялися торкатися з вами цієї теми. Адже під Сніжаною ви маєте на увазі ту саму дівчину, яка була викрадена з гірськолижного курорту?

- Так, саме її. А що не так?

Єті і Сніжана

- Як би це сформулювати тактично. На відео чітко видно, що ви фактично вчинили злочин: викрали людину. Багато хто навіть закликав влаштувати облаву на вас.

- Так ви з секвої впали. Сніжанка – моя давня подруга, ми з дитинства так дуріємо. Просто цього разу, нарешті, зрозуміли, що хочемо бути не просто друзями, а чимось більшим. Звичайно ж, я не викрадав цю прекрасну дівчину, це лише рольові ігри. Зверніть увагу, навіть на відео цілком помітно – коли я жартома несу Сніжану в ліс, вона усміхається, напівприкривши очі. У нас любов. Припиніть свої інсинуації. Я ще релікта вам не до кінця пробачив!

- Вибачте. Все ж не можемо не запитати: ви згадали, що ваша печера не опалюється. Це створює проблеми для вашої пари, особливо для її людської половинки?

- Мені абсолютно нормально, звик. А у Сніжанки ж IENKI IENKI, вона цей мороз взагалі не помічає. Нормально все. Ми дуже щасливі.

- До речі про це. На пуховиках з нової колекції IENKI IENKI є в тому числі ваші зображення. Як ви до цього ставитеся?

- Приємно, звичайно. Стільки років мене зображували кровожерливим монстром, а тепер, нарешті, всі побачать, що я просто чарівний хлопець з цікавою зачіскою по всьому тілу. Користуючись нагодою, хочу передати подяку художнику Нікіті Кравцову, який і створив мій неймовірно елегантний образ для цієї колекції. При зустрічі обов'язково подарую йому який-небудь смачний корінець або соковиті жолуді.

- Дякую, неодмінно передамо Нікіті, щоб готувався до корінців. Але повернемося до вас. Який ваш стиль?

- Не можу сказати, що я такий вже фанат моди – все ж з нашої місцевості розгледіти актуальні тенденції не дуже просто. Але просто так конкурс Містер Бігфут-1989 не виграють! Серед інших Єті у мене репутація трендсеттера і навіть трохи піжона. Не так давно я прийшов на Тайський тиждень моди, поголившись налисо. Це був фурор!

- До речі, тепер до вашої персони буде прикута увага всього світу. Ваші творчі плани?

- У мене безліч ідей. Хочу спробувати себе в живописі, дизайні одягу, можливо, піду на курс особистісного зростання. Давно пора зробити п'ять кроків до грамотної постановки цілей і успіху. А зараз беру участь у пікантній фотосесії зі Сніжаною. Все буде палко і пристрасно, але все ж дуже лірично і романтично.

- Дещо несподіваний жанр для такого гомініда, як ви.

- Та ні, все правильно. Я ж насправді не снігова людина. Я – ніжний.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.