До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Комфорт і шик: новий зимовий дроп українського бренду KARPOVA

Коли життя щодня випробовує на стійкість і силу, особливо важливо мати те, що розважить і втішить внутрішню дитину. Зимова колекція NOT A CLOUDLESS LIFE від українського бренду KARPOVA — про сьогодення. Хоч з якими складнощами ми стикаємося, важливо мати свій маяк. Ним можуть бути власні мрії, близькі люди й навіть одяг.

Реклама

Новий дроп складається з п’яти речей, виготовлених з натуральних тканин, що дарують тепло. Декоративні деталі поліпшують настрій, а досконалий крій окреслює індивідуальність своєї власниці. Дизайнерка бренду Ірина Карпова надає перевагу вінтажним матеріалам, увиразнюючи зв’язок з історією. Вона зізнається, що інколи саме тканина стає натхненням для нової моделі: "Я можу ходити складами, побачити тканину й уявити, який образ та дизайн можна з нею створити. Так виникає справжня любов з першого погляду", — коментує Ірина.

Так, у дропі представлені речі з мериносової вовни, витонченої віскози, розкішної італійської вовни та інших матеріалів, які не дадуть змерзнути цієї зими. Дизайнерка показала в одязі красу українських традицій. Наприклад, "Кожух" схожий на історичний одяг, але в сучасній інтерпретації. Цей елемент гардероба виготовляють вручну — на один такий жакет майстриня витрачає 39 годин.

Чорне вовняне пальто відсилає до моди 1990 років. Стриманий дизайн доповнюють світлі ґудзики, які розставляють потрібні акценти. Також до колекції ввійшли утеплене пальто з фігурними деталями, тренч і пальто з віскози.

Над зніманням працювали:

Producers: Alexey Prishchepa @alexeyprishchepa, Galyna Pravdyvets @galyna_pravdyvets
Photo: Dmytro Muntyan @muntyan_dmytro
Style: Anastasiia Yatsenko @yatsenkoo
Make-up: Tina Antonenko @tina_antonenko_makeup
Hair: Pavlo Lotnik @pavellotnik
Model: Valeriia Kobzar @_valerii.murr_

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.