До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ігри з асиметрією: Jil Sander Pre-Fall 2018

Лаконічний крій є одним з ковзанів Будинку, а точність і строгість першочергові для силуетів Jil Sander. Дизайнери Люк і Люсі Меєр цього разу експериментували з ідеями обгортання, асиметрією і своєрідним спотворенням силуетів. "Це був спосіб перемогти різкість ліній; гра в асиметрію робить речі більш живими, створюючи потрібний рух, одяг стає максимально жіночним, але все ж контрольованим", – пояснила Люсі.

Jil Sander Pre-Fall 2018

"Ми думали про майбутнє, про те, до чого прагне планета. Відбувається багато складних подій і це все сумно, – розповідав Люк Мейєр про передісторію створення нової колекції, – ми намагалися бути позитивними і не поступатися мороку цього досить темного періоду. Іноді ми навіть думаємо, що було б чудово видати газету, в якій будуть тільки гарні новини! Це свого роду протиотрута від усього поганого, що відбувається навколо нас". Люсі Мейєр вторить: "Ми хотіли м'якості, ніяких жорстких країв, ми хотіли створити одяг, який буквально ніжно обіймає тіло; щось емоційне, душевне, втішне. Це така ідея обгортання, з затишним кардиганом. Історія про захист і легкість".

Реклама
Jil Sander Pre-Fall 2018
Jil Sander Pre-Fall 2018
Jil Sander Pre-Fall 2018
Jil Sander Pre-Fall 2018

Увесь лукбук можна побачити тут.

Читайте також:

Gucci покажуть круїзну колекцію в стародавньому некрополі

Нові "сумки" від Balenciaga

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.