До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Грецькі канікули: колекція Flow The Label весна-літо 2018

"Вона якась чарівна, як сьогоднішній захід", – шепотілися гості показу нової весняно-літньої колекції Flow The Label, яку дизайнер марки Вікторія Баланюк вирішила показати в світлому і просторому вестибюлі музею ім. Т.Г.Шевченка. Простір абсолютно не відволікав від цієї романтичної колекції, на створення якої дизайнера надихнув грецький острів Міконос, відомий своїми білосніжними будиночками з яскраво-синіми дахами.

Ці ж відтінки домінували і в самій колекції, тільки замість яскравого синього Баланюк вибрала більш стриману його версію, ніби вигорілу на сонці, а до пари йому – приглушені відтінки сірого і бежевого. "Ця гама кольорів асоціюється у мене з античною Грецією, культура якої справила неабиякий вплив на цю колекцію, – розповідає Вікторія Баланюк. – Цього разу ми активно використовували драпірування, за допомогою якого ускладнили крій багатьох блуз і брюк, а також популярний в той час струмуючий силует".

Реклама

Однак шанувальниці жіночності Flow The Label побачили на подіумі і фірмовий силует марки "пісочний годинник", який цього разу був виконаний з натуральних тканин – льону та бавовни. Плаття з підкресленими за допомогою корсетних деталей таліями і пишними спідницями виглядали на подіумі легко й повітряно.

<b>FlowTheLabelsСилуэт</b>

Баланюк вміло балансує на межі сільської простоти й урочистості в своїх колекціях, з кожним сезоном збираючи все більше компліментів й вірних прихильниць. Щоправда, цього разу їй захотілося надати колекції більшої характерності й на романтичних вбраннях з'явилися ще й ланцюжки з металевими люверсами.

<b>FlowTheLabelDetails1</b>

Не забуває дизайнер і про важливість аксесуарів. Другий раз Flow The Label співпрацює з українським ювеліром Сергієм Жерновим. Для нової колекції він придумав лінійку прикрас у вигляді монет. За основу ювелір взяв старовинну французьку монету номіналом в 1 євро, на якій зображено дерево й девіз Франції Liberté Egalité Fraternité, який актуальний як для Стародавньої Греції, так і для сучасної України.

<b>FlowTheLabelDetails</b>
Читайте також:
Море всередині: колекція Vozianov весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.