До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Giorgio Armani покажуть круїзну колекцію у Дубаї

Giorgio Armani проведуть показ нової колекції Resort 2021 у Дубаї. Точна дата заходу поки не відома, але шоу відбудеться у квітні і співпаде з відкриттям магазину бренду в Dubai Mall. Вибір локації не випадковий: дизайнер відкрив свій перший готель саме в Дубаї 2010 року.

Giorgio Armani Cruise 2020

Крім того, показ позитивно вплине на висвітлення міста в пресі, адже в цей час відбудеться Всесвітня виставка Expo 2020. "Я дуже радий повернутися в Дубай через 10 років, особливо з нагоди виставки Expo 2020 року, – сказав дизайнер. – Дубай – це розкішне і захопливе місце, в якому відчувається дух майбутнього, це місто завжди женеться за мрією".

Реклама
Джорджіо Армані

Giorgio Armani – не перший бренд, який вирушає за кордон, щоб провести круїзне шоу. Минулого місяця Chanel повідомили, що 7 травня вони запланували показ на Капрі. Це вперше з 2016 року модний Дім представить курортну колекцію за межами Парижа. Раніше цього місяця Gucci оголосили про проведення круїзного шоу 18 травня в невідомому місці в США, тоді як Prada вирушать на Схід, щоб представити свою колекцію в Японії 21 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.