До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Фундаментально: нова осіння колекція COOSH Select

Осінній сезон український бренд COOSH починає з запуску колекції преміум-лінійки. Вона отримала назву CONCRETE як символ витривалості, надійності та довговічності.

COOSH Select
COOSH Select

Реклама.

Бренд продовжує дотримуватись принципів повільної моди та презентує одяг з акцентними деталями, які подібно до бетону, витримують випробування часу. До колекції CONCRETE увійшли притаманні бренду оверсайз-пальта зі 100% вовни, жакети-трансформери та костюми, елементи яких легко поєднувати між собою. Окрім цього, бренд вперше представив максі-жакет, який ідеально підійде для осінньої пори.

COOSH також використав актуальну зараз коричневу замшу і створив timeless-комплект із жакету, штанів та спідниці, які влучно комбінуються разом. Для шанувальників холодних кольорів в колекції представлений сірий бомбер, стилізувати який можна навіть з шортами. "Одяг COOSH витримує зміни швидкоплинних трендів і створює відмінну гардеробну базу, на яку можна покластися — як на бетонну основу", – підсумовує засновниця бренду Аліна Френдій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.