До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Французький слід: колекція Nadya Dzyak Pre-Fall 2018

Натхненням для створення осінньої колекції NADYA DZYAK послужив французький кінематограф і дизайн інтер'єрів 1970-80-х років. А головною музою стала легендарна актриса Мірей Дарк, яка була le grand amour Алена Делона.

Дизайнер використала авторські квіткові та геометричні патерни, які перенесені на різні фактури: шовк, сатин і органзу. Традиційно в колекції NADYA DZYAK багато ручної роботи, візерунків з плісированих воланів, геометричних вирізів, асиметричних силуетів, поєднань різних фактур і гри з пропорціями.

Реклама

Знаковими для бренду останні кілька сезонів стали прозорі невагомі сукні і блузи, які немов хмара огортають тіло, але разом з тим в цих виробах використовується унікальний прийом ручного викладання плісированих візерунків.

Зйомки лукбука проходили в квартирі, яка знаходиться на території колишнього готелю "Франція", що існував в Катеринославі (Дніпро) до революції 1917 року. Інтер'єр виконаний у французькому стилі, чим навіває паризький дух кінця сімдесятих. Звідси і колірна палітра колекції – шоколадні відтінки, зістарене золото, колір натуральної умбри, карміновий червоний, вохра, сапфір.

Подивитися всю колекцію можна тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.