До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ефект метелика: колекція ELENA BURENINA весна-літо 2020

"Помах крила метелика в Сінгапурі може призвести до сильного торнадо в Північній Кароліні", – писав Едвард Лоренц, математик і один з творців теорії хаосу. Вчений стверджував, що існує якесь метаморфічне явище, яке означає, що будь-яка подія, що відбулася в одному місці, спричиняє зміни в іншому. Саме ця ідея закладена в основу нової колекції Elena Burenina весна-літо 2020.

Elena Burenina весна-літо 2020

Дизайнерка Олена Буреніна надала цій ідеї нового значення: трансформувала її через призму нової колекції "Ефект метелика". На подіумі представили як жіночі, так і чоловічі образи, що складали баланс у єдиній системі і синергію елементів. Дизайнерка залишилася вірною своїм головним кодам: концептуальному дизайну, архітектурним силуетам, контрасту барв і грі фактур, – вони наче червона нитка пронизали всю колекцію бренду.

Elena Burenina весна-літо 2020

Elena Burenina весна-літо 2020

Реклама
Elena Burenina весна-літо 2020

Блузки складного крою на подіумі сусідили зі штанами з технологічних матеріалів, недбало одягнені жакети і тренчі надавали шарму образам, лаконічні брючні костюми були доповнені грубими елементами, а деконструйована лінія плеча мала цілком природний вигляд і доповнювала загальний контекст.

Elena Burenina весна-літо 2020

Elena Burenina весна-літо 2020

Elena Burenina весна-літо 2020

Енергетика колекції була присутня в кожній деталі: чорні відтінки контрастували з ніжною палітрою барв – білим, молочним і рожевим кольорами, так надавали образам непередбачуваності і сили. А бірюзова палітра тканин, наче розмита дощем, символізувала процес очищення. У колекції присутні елементи ручної роботи – вишивка бісером у формі крил метеликів, яка розмістилася на сорочках і сукнях бренду. У цілому колекція передавала головну ідею дизайнерки Олени Буреніної: "Навіть якщо помах крила метелика може викликати цунамі, на що здатна людина?".

<b>elena burenina1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.