До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дорогоцінний твід: нова ювелірна колекція Chanel

Твід, з якого шиють знакові костюми Chanel, тепер з'явився і в ювелірній колекції французького Дому. Знамените об'ємне плетіння англійської вовни повторили в золоті з вкрапленнями діамантів, сапфірів і перлів.

Колекція високого ювелірного мистецтва Tweed de Chanel

З дорогоцінного полотна створили 45 предметів Tweed de Chanel: сотуари, сережки-блюдця, брошки у вигляді фактурних бантів, годинники з прихованим циферблатом, персні-печатки і подвійні персні. Тканинні асоціації поширилися і на форми колекції: намиста нагадують коміри, браслети – манжети, кольє-підвіски – напіврозпущені відрізки тканин.

Реклама
Колекція високого ювелірного мистецтва Tweed de Chanel

<b>TweedDeChanel</b>

Колекція високого ювелірного мистецтва Tweed de Chanel

Габріель Шанель перша адаптувала виключно чоловічу тканину для гардероба зайнятої у роботі жінки ще в 1920-х роках. У ювелірній інтерпретації твід має не менш ефектний і практичний вигляд. Твідове плетіння в форматі прикрас втілене як лаконічна графіка, яку легко пристосувати до повсякденного дрес-коду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.