До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Dior і Stüssy випускають спільну колекцію

Модний французький Дім Dior підтвердив свою співпрацю з Шоном Стуссі, який заснував культовий лейбл вуличного одягу Stüssy.

Шон Стуссі покинув свій однойменний бренд 1996 року та тримав дистанцію з індустрією моди, за винятком випуску рідкісних колекцій з його фірмовим принтом S/DOUBLE.

Реклама

Як відомо, Кім Джонс полюбляє співпраці, в яких поєднуються світи молодіжної культури та образотворчого мистецтва. Раніше він запрошував до роботи KAWS, Раймонда Петтібона і Деніеля Аршама, а заснований в 1980-х Stüssy для Джонса ще й є приводом повернутися в минуле.

Ким Джонс и Шон Стусси (фото: @mrkimjones)Кім Джонс і Шон Стуссі (фото: @mrkimjones)

"Я носив Stüssy з ніг до голови весь час, коли був підлітком. Я був по-справжньому одержимим, – поділився Джонс, який вперше відкрив для себе бренд у 14 років. – Для мене робота з кимось на кшталт Шона – справжня честь. Він художник, ось у чому річ. Якщо ви можете створити лінію, яка так запам'ятовується, – це мистецтво. Ось чому я хотів створити з ним колекцію: він створив культ з напису, зробленого вручну".

Співпраця дизайнерів відбулась у межах колекції Dior Men Pre-Fall 2020, яку французький лейбл представить 3 грудня в Маямі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.