До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що взяти із собою в гори: 7 речей від українських дизайнерів

Сезон відпочинку в горах і катання на лижах у самому розпалі. Хтось уже встиг повернутися з новорічних канікул, а хтось тільки збирається опановувати траси різного ступеня складності. Якщо ви ще не склали свій ідеальний гардероб, радимо звернути увагу не тільки на професійні спортивні марки, а й на колекції українських дизайнерів.

MARCHI
Костюм IENKI IENKI

Костюми українського бренду IENKI IENKI точно сподобаються тим, хто хоче відпочивати в горах гарно, але водночас не забуває й про технологічність. У колекціях цього бренду візуальна частина абсолютно не поступається важливим для катання характеристикам. Наші фаворити — яскрава куртка й стьобані штани з гусячим пухом і багатошаровим мембранним покриттям, у яких можна і схилом ефектно проїхатися, і на ковзани встати, і взагалі бути помітною на тлі білого снігу.

Реклама
Худі SAYYA

Худі — обов’язкова річ не тільки гірськолижного гардероба, а й загалом узимку. Нам подобається модель з останньої колекції українського бренду SAYYA з високим коміром, що допоможе захистити шию. Ідеально в комбінації з термобілизною.

Пуховик MARCHI

Український бренд MARCHI в колекції осінь-зима 2021/22 представив пуховик, у якому складно залишитися непоміченою. Срібне забарвлення особливо ефектний вигляд має на тлі безкраїх білосніжних краєвидів.

Шапка Katsurina

Якщо в місті ми ще можемо дозволити собі красуватися без шапки, то в горах здоров’ям краще не ризикувати, а вибрати відповідну пухову шапку. Ідеальні моделі для мінімалістів і не тільки цього сезону представив бренд Katsurina. Їхні шапки витримують морози до 15 градусів і чудово поєднуються з усім зимовим гардеробом.

Трикотажний костюм Knitel

Якщо вдень ми активно катаємося на лижах, то з настанням вечора хочеться затишно розміститися біля каміна, випити гарячого глінтвейну та просто видихнути. Естетику apres-ski просто неможливо уявити без в’язаних речей світлих відтінків, а отже, трикотажний костюм Knitel стане важливою річчю вже найближчої відпустки.

Рукавиці Kulakovsky

Рукавиці — річ, яку ми звикли носити в дитинстві, іноді навіть губити. Дизайнер Артур Кулаковський згадав про цей важливий для кожного з нас аксесуар і в новій колекції представив рукавиці з овчини наймодніших відтінків — від ніжно-блакитного до золотого. До речі, загубити їх майже неможливо, адже вони поєднані довгим шкіряним шнурком.

Светр The Body Wear

Попри те, що український бренд The Body Wear відомий своїми ідеальними вечірніми сукнями, у його колекціях є й практичніші речі, наприклад, невагомі светри. Їхня головна особливість — поєднання візуальної легкості й безкомпромісного тепла. Варто тільки один раз приміряти.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.