До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд PASKAL представив колекцію Demi Couture 2022

Нова колекція Demi Couture бренду PASKAL — це ретроспектива Юлії Паскаль, що складається із суміші яскравих моментів періоду юності дизайнерки, які заклали фундамент становлення її як особистості. Всі свої спогади дизайнерка органічно переплела в колекції й закарбувала їх через призму кольорів, об’ємів і деталей.

Настрій колекції виражається в легкості фатину, який став головним матеріалом у Demi Couture, де кожна сукня — це окрема емоція й історія. Юнацька бунтівничість знайшла відгук у силуетах колекції. Юлія Паскаль також зробила ставку на вигадливість образів і багатошаровість, яка надає одягу дитячої грайливості.

Реклама

Особливе місце в колекції належить топам з фатину на одне плече, які не тільки гармонійно поєднуються з більшістю гардероба, а також будуть актуальними в разі будь-якої вечірньої події. Цією колекцією Юлія Паскаль презентує різні періоди й настрої, що змінюють один одного, від танців до ранку в неонових фатинових сукнях до спокійних романтизованих пастельних образів з відтінком наївності, легкої меланхолії і великих надій на майбутнє. Звісно, куди ж без юнацького максималізму в цій колекції, який перегукується з тим, що для пошиття однієї із суконь використали до 100 метрів рюшів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.