До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Asthik відкрив постійний pop-up магазин у київському готелі BURSA

Мультибрендовий магазин Asthik відкрив постійний pop-up простір у київському готелі BURSA на Подолі. ASTHIK POP-UP SPACE – це новий зовнішній майданчик Asthik, де асортимент змінюватиметься щотижня. Так, в магазині можна буде знайти все: від дизайнерських колаборацій і лімітованих випусків кросівок до спеціальних тематичних добірок з асортименту аутлета Asthik.

Спеціально до Black Friday, з 22 до 29 листопада в ASTHIK POP-UP SPACE будуть представлені жіночий одяг, взуття та аксесуари виключно чорного кольору. За демократичними цінами можна буде придбати речі: Off-White, Yeezy, Loewe, Valentino, Jil Sander, Christopher Kane, Alexander Wang, Comme des Garçons, Helmut Lang, Alexander Wang, A.P.C., Theory та інших брендів.

Реклама


Також, 23 листопада з 19:30 до 23:00 відбудеться офіційне відкриття магазину. Спеціальний гість вечора – DJ Ksenia Dukalis, резидент Denis Simachev Bar Moscow. Вона буде хедлайнером R&B вечірки, присвяченої відкриттю ASTHIK POP-UP SPACE.


Де: готель BURSA, вул. Костянтинівська, 11.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.