До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 українських брендів з виробництва аксесуарів, які допомагають країні

Майже два місяці Україна мужньо бореться з агресором – поки наші солдати дають відсіч ворогові на фронті, у тилу й далі працює та сплачує податки український бізнес. Сьогодні ми розповідаємо про українські бренди з виробництва аксесуарів, які частину свого прибутку перераховують армії.

GUNIA PROJECT
GUZEMA FINE JEWELRY

Прикраси бренду Guzema Fine Jewelry вже давно знають і люблять в Україні, проте з початком бойових дій марка запустила міжнародний продаж, а частину прибутку спрямовує на допомогу нашій країні. Дизайнерка марки Валерія Гузема з перших днів війни долучилася до благодійної діяльності, що фокусується на допомозі її рідному Чернігову – одній з найгарячіших точок на карті України.

Реклама

Бренд Guzema Fine Jewelry – це мінімалістичні, але водночас ненудні прикраси, які не втрачають своєї актуальності. Серед бестселерів марки – каблучки на різні фаланги пальців, великі сережки обтічної форми, а також прикраси із серцями – символом кохання та надії, які нам сьогодні так потрібні.

LONA PRIST

Бренд LONA PRIST – це мінімалістичні сумки, які пасуватимуть абсолютно під будь-який образ і гардероб. Наприкінці березня команда марки поновила роботу, зокрема міжнародний продаж. 10% вартості кожної проданої сумки марка перераховує благодійним організаціям, які допомагають українським дітям.

Нова колекція бренду натхнена жіночою незламністю, силою духу та вишуканістю, які завжди поєднуються в кожній з нас, і надією на мирне небо. Серед її ключових моделей – прямокутні сумки теплих відтінків з контрастним рядком, а також гаманці на пояс.

KHUSTYNA

Шовкова хустка – чудовий спосіб урізноманітнити образ за допомогою всього одного аксесуара. В Україні одні з найцікавіших хусток робить бренд KHUSTYNA, який заснували лише наприкінці 2021 року. Марка також передає частину коштів перевіреним доброчинним фондам та ЗСУ.

Відмітна ознака хусток KHUSTYNA – авторські принти, які художники-ілюстратори створюють винятково для цього бренду.

Kachorovska Atelier

Бренд Kachorovska Atelier одним з перших оголосив про допомогу українським військовим – марка запустила пошиття берців для них. Спершу команда робила це власним коштом, потім на допомогу прийшли небайдужі українці, донати яких допомогли закупити більшу частину матеріалів. На сьогодні бренд передав нашим бійцям майже 1500 пар берців.

Паралельно з цим Kachorovska Atelier відкрили міжнародний продаж, що також допомагає їм підтримувати життєздатність виробництва в таких складних умовах і допомагати іншим. Серед останніх новинок бренду – спільна оновлена колекція з KSENIASCHNAIDER.

GUNIA PROJECT

Вироби цього українського бренду є навіть у колекції Папи Римського, адже в їхньому дизайні майстерно поєднані українські артизанальні традиції та свіжий авторський погляд. Засновниці марки Наталія Каменська і Марія Гаврилюк багато часу провели в експедиціях до найвіддаленіших куточків нашої країни, щоб відродити вже забуті техніки та надати їм нового звучання. Один з бестселерів марки – керамічні тарілки з ручним розписом, на який надихнули ікони на склі й керамічні кахлі. 10% від продажу бренд надсилає на потреби ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.