До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 факти про нову кутюрну колекцію Elie Saab

Останні місяці стали досить складними для ліванського бренду Elie Saab, штаб-квартира якого була зруйнована під час масштабного вибуху в Бейруті. Незважаючи ні на що, Елі Сааб вирішив не відмовлятися від презентації нової кутюрної колекції, присвятивши її своєму улюбленому місту. Ми зібрали кілька цікавих фактів про цю знакову для лейбла колекцію.

Elie Saab Couture
Посвята Бейруту

Бейрут завжди посідав особливе місце в житті Елі Сааба, який неодноразово звертався до його розслабленої середземноморської атмосфери, захоплювався його архітектурою й природою. У новій кутюрній колекції дизайнер називає місто своєю музою, запозичуючи палітру його заходів, заспокійливі лінії його вод і намагаючись за допомогою одягу передати його запаморочливі запахи жасмину.

Реклама
Коллекция Elie Saab, посвященная Бейруту
Між мрією й реальністю

Попри те, що колекція присвячена конкретному місцю — Бейруту, у ній є місце і мріям. Елі Сааб розповідає, що йому хотілося подарувати людям надію, занурити їх у казковий світ, який допоможе заспокоїтися й зрозуміти, що все буде добре. Шукати енергію перед ривком уперед дизайнер пропонує в природі, що ілюструють мініролики до колекції.

Курс на сповільнення

За допомогою цієї колекції Елі Сааб закликає всіх сповільнитися, а виражає це, зокрема, і за допомогою величезної кількості ручної праці, яка завжди була візитною карткою бренду. Однак цього разу дизайнер кинув виклик самому собі, розшивши кожну сукню найніжнішою вишивкою, прикрасивши об’ємними аплікаціями або невагомим пір’ям. Розглядати можна нескінченно довго.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.