До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весна іде: нова колекція Gunia Project

Як легко адаптувати образ до нового сезону, знає Gunia Project. Нова весняна капсула аксесуарів покликана оновити образ за допомогою правильних стилістичних жестів.

У складі нової капсули Gunia Project є нова форма сережок, у яких поєднуються образи з архіву українського наївного мистецтва (мікроскульптури пташок) і барокові перли, що мають косметичний ефект. Лінійку шовкових аксесуарів доповнено двома виробами. Є довгі стрічки, які можна носити як пояс, краватку або прикрасу для голови. Принтовані й однотонні коміри із шовку, уздовж країв оформлені мереживом, гарні в комплекті з простою футболкою і в багатошаровому комплекті, складеному із сорочки та светра.

Реклама

Gunia Project і далі працюють з образами традиційної культури. У новій колекції згадують про ідею утилітарної краси, якою Наталя Каменська та Марія Гаврилюк перейнялися під час вивчення архівів. Рушники, святкові сорочки, керамічні миски — усе це створювали з великою кількістю ручної роботи, використовували за призначенням і як частину природного декору приміщень.

Призначення нової капсульної колекції — прагматично-емоційне: за допомогою аксесуарів оновити гардероб до весни. "Прямолінійність" надихнула дизайнерів працювати з буквальними асоціаціями: квіти — навесні. У шовкових виробах використано новий флористичний принт, створений на основі переробленого орнаменту вертикального тканого килима 1-ї половини ХХ століття.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.