До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: годинник з місячним диском MoonMachine2, MB & F

Годинники з мініатюрним скульптурним місячним диском MoonMachine 2, створені мануфактурою MB&F спільно з незалежним фінським годинникарем Степаном Сарпанева в 2018-му році. Це їхній другий спільний проект: модель MB&F MoonMachine 2 оснащена першим у світі покажчиком фази Місяця проекційного типу. Зображення проектується за допомогою оптичної призми, що створює враження, що диски годинників, хвилин й місяців розташовані перпендикулярно до годинникового механізму.

Годинник Moon Machine2 від MB&F and Stepan Sarpaneva

Дизайн місяця в годиннику MoonMachine 2 має ще одну особливість: риси його "лиця" нагадують самого Степана Сарпанева. Два місяці встановлені на місячний диск, третє зображення місяця прикрашає ротор заводу. Виготовлені вони з золота й оброблені вручну, що являє собою справжнє досягнення, якщо взяти до уваги їхні мініатюрні розміри: два маленькі місяця на місячному диску мають 4,5 мм в діаметрі й 0,35 мм в товщину.

Реклама
Годинник Moon Machine2 від 2MB&F and Stepan Sarpaneva

Модель MoonMachine 2 випущена трьома обмеженими серіями по 12 примірників в кожній: з титану з місяцями з білого золота на тлі блакитного неба, з чорненого титану з місяцями з білого золота на тлі темно-синього неба, з титану й рожевого золота з місяцями з рожевого золота на тлі антрацитового неба.

Годинник Moon Machine2 від MB&F and Stepan Sarpaneva
Годинник Moon Machine2 от MB&F and Stepan Sarpaneva
Годинник Moon Machine2 від MB&F and Stepan Sarpaneva

Читайте також:

Левова частка: коштовності з колекції L'Esprit du Lion Chanel

Дворцовые тайны: новая ювелирная коллекция Dior​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.