До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Натомлені сонцем: літня колекція капелюхів Shmelevsky

Український бренд капелюхів Shmelevsky представив літню колекцію, натхненну південною природою України, узбережжям Азовського моря і степовими краєвидами.

Ми з братом виросли на півдні України, недалеко від Азовського моря з його степовою природою. Ми до сих пір часто приїжджаємо відпочивати на його узбережжі. Одне з улюблених місць – Приморський посад – крихітне мальовниче селище на березі гирла річки Домузла. Складно знайти інше місце, де так гармонійно поєднуються незаймана природа і дикі пустельні пляжі. А численні лимани і затоки надають цьому місцю особливої атмосфери", – розповідає дизайнер бренду Стас Шмелевський.

Реклама

До колекції увійшли шість моделей, створених вручну з натуральної соломи. Серед них – класичні канотьє і панами з широкими і короткими полями на шнурках-зав'язках. Капелюхи виконані у відтінках молочного і пісочного кольорів, палітра яких відображає атмосферу українського степу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.