КУПИТИ КВИТКИ

Улюблені вечірні туфлі принцеси Діани — взуттєвий тренд сезону осінь-зима 2024/2025

Деякі класичні речі в гардеробі завжди асоціюватимуться з принцесою Діаною: сумка Lady Dior, піджак у клітинку "гусяча лапка", велосипедки зі світшотом з написом і, звісно, її ідеальна засмага. Але не можна забувати й про витончені туфлі, які вона часто поєднувала зі своїми елегантними сукнями від Catherine Walker у 1990-х. Ці туфлі з закритим носком, стриманими підборами середньої висоти та делікатними ремінцями стали невід’ємною частиною її офіційного гардеробу задовго до того, як про цей вид взуття заговорили публічно.

Реклама.

Сьогодні улюблені туфлі принцеси Діани знову стали трендом, з’явившись в колекціях сезону осінь-зима 2024/2025. Ентоні Ваккарелло для Saint Laurent представив версії з атласу, які, без сумніву, припали б до душі принцесі Діані, а у Bottega Veneta Матьє Блазі створив інтерпретацію з вигнутими підборами та з м’якої шкіри, яка мала б чудовий вигляд з сукнею за вечерею.

Saint Laurent осінь-зима 2024/2025
Saint Laurent осінь-зима 2024/2025

Bottega Veneta осінь-зима 2024/2025
Bottega Veneta осінь-зима 2024/2025

На показі Alaïa дизайнер Пітер Мюльє запропонував більш екстремальний варіант туфель, на який принцеса Діана, ймовірно, не наважилася б через високі підбори. Однак Вікторія Бекхем, як відомо, не боїться таких експериментів. Дизайнерка була помічена в Парижі під час тижня моди перед показом колекції свого однойменного бренду сезону весна-літо 2025, одягнена в туфлі Alaïa на високих підборах із ремінцями, підкреслюючи, що нічого не стане на заваді взути стильну пару на шпильках.

Так, туфлі, які колись вибирала принцеса Діана, знову підкорюють модні подіуми й повертаються на вечірні заходи, доводячи, що класика завжди актуальна, якщо вдало її інтерпретувати на сучасний лад.

THE ROW
THE ROW
JIMMY CHOO
JIMMY CHOO
DOLCE & GABBANA
DOLCE & GABBANA
AQUAZZURA
AQUAZZURA
FERRAGAMO
FERRAGAMO
ALAÏA
ALAÏA
JENNIFER CHAMANDI
JENNIFER CHAMANDI
AEYDE
AEYDE

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.