До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Timeless beauty: новий кампейн Guzema Fine Jewelry

Напередодні свят український ювелірний бренд Guzema Fine Jewelry випустив нову рекламну кампанію, у якій зображена історія базових прикрас, які є невіддільною частиною життя кожної людини.

Реклама

"Цьогоріч усе кардинально змінилося. Відчуття загострилися, важливе стало непотрібним, звичайне — особливим. Трансформації відбулися абсолютно з кожною сферою нашого життя. А берегти варто те, що залишилося поза часом", — розповідає головну ідею знімання дизайнерка Валерія Гузема.

У новому кампейні бренд "розповідає" історії, які сталися у 2022-му, за допомогою рук. Це різні обставини, і різні відчуття. Люди вибирають прикраси для важливих подій, пам’ятних моментів і на подарунки. Усе набуло нового сенсу, але потреба створювати приємні спогади не може знизити свого градусу. "Бути собою, відчувати свою унікальність та особливість — це те, що завжди буде на часі. Адже краса не може бути обмежена жодними вимірами, які придумало людство, — додає Валерія Гузема. — Немає ніякого „потім". Останній рік узайве нагадав нам, що життя відбувається тут і зараз. Треба його відчувати, треба його святкувати".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.