До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Tiffany&Co. купують найдорожчу прикрасу в історії бренду

Tiffany&Co. повідомляють про рішення переосмислити розкішне архівне кольє 1939 року — замість оригінального аквамарина в центрі прикраси буде овальний діамант вагою понад 80 каратів, найбільший з тих, що їх бренд коли-небудь виставляв на продаж. Діамантове кольє представлять у 2022 році на відкритті перетвореної флагманської крамниці Tiffany на П’ятій авеню, що перегукуватиметься з історичним дебютом оригінального кольє майже століття тому.

1939 рік

Приголомшливий центральний камінь прикраси — овальний діамант вагою понад 80 каратів, із чистотою IF (internally flawless, внутрішньо бездоганний) кольору D — не тільки вкрай рідкісний екземпляр, а ще й символ педантичного підходу Tiffany & Co. до системи провенансу алмазів і діамантів. Камінь видобуто в Ботсвані, а в оправу й кольє його вставлять ювеліри бренду в Нью-Йорку.

Реклама

За свою 183-річну історію компанія Tiffany&Co. придбала безліч рідкісних і унікальних коштовних каменів для власних ювелірних виробів, включно з легендарним Діамантом Тіффані — одним з найбільших і найглибших за кольором жовтих діамантів у світі, а також Смарагдом Гукера, нині виставленим у Смітсонівському інституті, і діамантами Мазаріні, які бренд придбав на аукціоні коштовностей французької корони.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.