До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

The Play Bag: нова сумка Altuzarra

Після двох років розробки, восьми прототипів і безлічі тест-драйвів з боку як генерального директора, так і співробітників компанії, Джозеф Альтузарра представляє нову сумку.

The Play Bag, як він назвав її, мало схожа на ранні вироби Альтузарри, які були жіночними і підкреслено розкішними, незважаючи на їх ручки макраме і китиці з бахромою. М'яка структура – основа стилю хобо, в якому виконана сумка, а ремінці мають бондажний характер, але дають змогу сумці зберегти "чуттєву чарівність", яку Альтузарра бачить в основі своєї етикетки.

Реклама

"Я хотів створити розкішну сумку, яка буде корисним аксесуаром у повсякденному житті. Ця сумка – втілення двох сторін жінки Altuzarra: публічної людини, що любить класику і позачасові речі, і її прихованого alter ego, темного і розкутого", – розповідає дизайнер. "Ми виробляємо речі, які ви можете носити кожного дня, вони м'які, зручні і не сковують рухів. Це те, про що я думаю в процесі створення одягу, і мені хотілося, щоб цей дух був і в сумці".

<b>Altuzarra сумка</b>

Дійсно, однією з головних переваг сумки Play є її універсальність. Завдяки всім цим пряжкам і ремінцям, що регулюються, її можна носити через плече або в руці. "Жінкам потрібні багатофункціональні речі, які будуть доречними для будь-якого часу і місця, які матимуть невимушений і ошатний вигляд одночасно. Мені було цікаво зайнятися вирішенням такого завдання".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.