До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки з бамбуковими ручками — модна інвестиція в літній гардероб

1947 року в період дефіциту матеріалів дизайнери стали використовувати нестандартні рішення у своїх колекціях. Так, дизайнер Гуччіо Гуччі винайшов нову сумку з бамбуковими ручками, яка пізніше стала культовим аксесуаром бренду. За 70 років Bamboo bags не втратили своєї актуальності, а, навпаки, ще більше вкоренилися в ДНК-бренду, набуваючи нових стилістичних рішень завдяки Алессандро Мікеле. У новому сезоні весна-літо 2020 багато брендів надихнулися природним матеріалом і представили модні сумки з бамбуковими ручками, які стануть окрасою будь-якого гардероба.

Cult Gaia

Сумки з бамбуковими ручками викликають асоціації з літнім теплом й екзотичними узбережжями. Але не варто недооцінювати цей модний аксесуар, вони досить практичні у використанні в міському ритмі життя. Тож якщо популярна тканинна сумка-тоут Cult Gaia більше годиться для курортних прогулянок, то невелика модель прямокутної форми Miu Miu — ідеальний аксесуар для повсякденних образів. Шанувальниці простих форм і лаконічних колірних рішень утішаться мінімалістичними сумками-відрами з бамбуковими ручками Prada, а дівчата, що віддають перевагу стилю Жаклін Кеннеді, придивляться до нових моделей Bamboo bag від Gucci.

Реклама
Miu Miu
Prada
Gucci

Vogue.ua зібрав найкращі сумки з бамбуковими ручками сезону весна-літо 2020.

<b>сумки с бамбуковыми ручками</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.