До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки-гаманці – головна знахідка сезону

Поки технологічний прогрес з кожним роком збільшує розміри екранів телефонів, сумки стрімко зменшуються. Так, у новому сезоні весна-літо 2019 сумки-гаманці зайняли провідну позицію на модних подіумах. Дизайнери пропонують носити модний аксесуар точнісінько як у дитинстві: перекинути через шию або обмотати навколо руки тонкий шкіряний ремінець.

Loewe весна-літо 2019

Сумки-гаманці хоч і мають дуже маленький вигляд, насправді вміщають у себе найнеобхідніші предмети: кредитні картки, гроші, ключі і навіть бальзам для губ. Так, з міні-сумкою Burberry можна легко вирушити в подорож, при цьому покласти туди всі необхідні документи – Ріккардо Тіші подбав про те, щоб у паспорта був окремий футляр. Gabriela Hearst продемонстрували маленькі шкіряні квадрати на довгих ремінцях, які легко доповнять будь-який літній образ. Тим часом Erdem подбали про сумку на вечір – зробили ставку на чорний ридикюль, що нагадує сумочку з бабусиної шафи.

Реклама
Gabriela Hearst весна-літо 2019
Erdem весна-літо 2019
Jil Sander весна-літо 2019
Zimmermann весна-літо 2019
Burberry весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.