До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У розмірі XL: велика сумка Saint Laurent, яка буде в тренді цього року

Після минулорічного дебюту сумка-тоут Icare Saint Laurent стала улюбленим аксесуаром завдяки своїм максимальним пропорціям і позачасовому дизайну. Цього року Ентоні Ваккарелло додав до своєї лінійки ще одну привабливу максісумку — Es, яка була представлена на паризькому Тижні моди в лютому. Ваккарелло вибрав для запуску Es рідне місто Сен-Лорана і запропонував своїм шанувальницям продемонструвати її пружну форму. Розі Гантінгтон-Вайтлі, Розе та Олівія Вайлд були помічені з Es у Парижі, доводячи практичність цієї моделі.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Розі Гантінгтон-Вайтлі

Реклама

За словами команди, завдяки просторим пропорціям сумка підходить для подорожей. Від стрункої моделі Icare вона відрізняється гігантським силуетом і має довгі ручки та знімний шкіряний ремінець, який можна носити через плече (дрібнички можна зберігати у внутрішній кишені на блискавці). Незважаючи на те що на перший погляд сумки несхожі, Es поділяє незмінні якості Icare: вона виготовлена із телячої шкіри з фірмовим ромбоподібним тисненням Saint Laurent і яскравим логотипом Cassandre у центрі.

Олівія Вайлд
Олівія Вайлд

Якщо Icare — це сумка, яка ідеально підходить для офісу, а не менш популярна Le 5 à 7 — повсякденна сумка через плече або легкий вечірній компаньйон, то Es — варіант для вихідних за містом, щоб взяти все необхідне, не нехтуючи стилем.

Розе
Розе

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.