До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

SIHH 2019: годинники Piaget з корпусом з фрагментів метеорита

У культовій колекції Piaget Altiplano з ультратонкими корпусами – поповнення: нові моделі з корпусом з фрагментів метеорита.

Годинник Altiplano Piaget

Годинники з тонкими циферблатами Будинок Piaget почав робити з 1950-х, минулого року показали модель Altiplano Ultimate Concept з рекордною двоміліметровою товщиною корпуса. Циферблати з самоцвітів – ще один з форпостів стилю Piaget, який цього року отримав нове прочитання: замість виробних каменів – метеорити. Моделі Altiplano цікаві колірною палітрою: корпус з рожевого золота поєднується з метеоритом теплого, з вкрапленням бежевого, сірого і золотого відтінків.

Реклама
Годинник Altiplano Piaget

Циферблат моделі з білого золота Altiplano Tourbillon прикрашає технічне ускладнення – скелетонізований турбійон – і циферблат з метеорита синього кольору (в паспорті до годинника сказано, що цей тип метеорита ймовірно належить до початку формування Сонячної системи). Їх розміри корпусу (40 і 41 міліметр відповідно) за традиційними мірками вважаються чоловічими, але такі витончені годинники можна уявити в формальному жіночому дрес-коді. У колекції є модель високого ювелірного мистецтва з діамантами багетного ограновування з безелями і 36-мм циферблатом – не з метеорита, але дивовижного відтінку вечірнього неба.

<b>Часы Altiplano Piaget</b>

Текст: Тетяна Соловей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.