До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шовкові хустки — головний аксесуар цієї весни

Шовкові хустки — головний тренд сезону весна-літо 2020. Улюблена деталь образів Одрі Хепберн і Бріжіт Бардо в цьому сезоні є не тільки модним аксесуаром, але й корисним елементом будь-якого вбрання в період самоізоляції. Тож сміливо напинаємо хустку-каре, щоб волосся не лізло в очі, і вирушаємо в крамницю за найпотрібнішим на карантині. Водночас удома можна зав’язати шовкову хустку на шиї й здивувати своїх колег у відеочаті Zoom або прикрасити зап’ясток для сонячного настрою на весь день.

Missoni

Знайти шовкову хустку собі до душі цієї весни досить просто. Модні бренди одноголосно представили десятки цікавих варіантів у колекціях весна-літо 2020 року — від яскравих квіткових принтів до монохромних варіантів. Серед шовкових хусток Missoni трапляються як фантазійні геометричні візерунки, так і флористичні мотиви. Тим часом Dolce & Gabbana пропонують зібрати волосся в недбалий пучок і зап’ясти голову хусткою, прикрашеною тропічним орнаментом, за принципом тюрбана, а Lanvin показують як доповнити діловий жакет за допомогою інфантильного шийного аксесуара.

Реклама
Dolce & Gabbana
Lanvin

Альтернативний варіант як носити шовкову хустку показали Erdem і Marc Jacobs. Бренди поставили на комбінацію хустки й капелюха із широкими крисами. Цей стильний прийом не тільки виконає бар’єрну функцію від мікробів, але й захистить голову від яскравого сонця, коли остаточно потеплішає. Все, що потрібно для модного образу, — улюблений капелюх та ефектна хустка.

Erdem
Marc Jacobs

Vogue.ua зібрав 10 шовкових хусток, які стануть не тільки модним аксесуаром, але й принесуть користь під час карантину.

<b>шелк платки 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.