До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраще взуття в гардеробі герцогині Кембриджської

Хоча туфлі герцогині Кембриджської не були зображені на портретах Паоло Роверсі, присвячених її 40-річчю, але цілком імовірно, що Кейт поєднувала сукні, що їх пошив на замовлення бренд Alexander McQueen, з туфлями-лодочками Gianvito Rossi 105. Ця класична модель на елегантних шпильках стала надійним помічником герцогині. І, як знають прихильники королівського стилю, схожий силует Кейт вибрала, коли вийшла на публіку під час її першого офіційного турне у 2011 році.

Кейт Міддлтон у туфлях LK Bennett, Канада, 2011 рік

Відтоді тільки фірмова укладка герцогині залишається її візитною карткою. Кейт замінила свої універсальні лаковані туфлі на підборах від LK Bennett тілесного кольору на замшеві моделі, туфлі із загостреними носками й платформи.

Реклама
Кейт Міддлтон у туфлях Gianvito Rossi під час різдвяної церковної служби, 2019 рік

Крім туфель на підборах Gianvito Rossi, які є в гардеробі королівської особи в кількох варіантах висоти й кольору, Кейт також любить туфлі Jimmy Choo, зокрема яскраву пару, інкрустовану стразами, і має у власному арсеналі елегантні туфлі-лодочки від Prada. Недавні її фаворити — туфлі на низьких підборах від Emmy London, а також моделі від Rupert Sanderson, які надали герцогині безліч стилів, підхожих для заходів. Кейт також часто носила популярні туфлі Manolo Blanhik, перш ніж вони стали фаворитами герцогині Сассекської.

Кейт Міддлтон у туфлях Manolo Blanhik, Ірландія, 2020 рік

Коли справа доходить до чобіт, герцогиня віддає перевагу замшевим моделям вище від колін від Ralph Lauren і Saint Laurent, які мають шикарний вигляд з її мідісукнями. Чоботи на стійких підборах чудові для елегантної естетики, яку Кейт Міддлтон повільно виробляла для себе.

Кейт Міддлтон у туфлях Jimmy Choo, 2019 рік

Колекція кросівок Кейт також показує її розуміння того, що точно витримає випробування часом. У той час як пара бігових кросівок Nike VaporMax колись продемонструвала більш "вуличну" сторону стилю герцогині, Міддлтон згодом вирішила повернутися до кедів від Supergas і Vejas. Ці універсальні та практичні моделі підкреслюють прихильність герцогині екологічності й знову перегукуються з Кейт, яка впевнена в тому, що кожне вбрання, яке вона носить, має смислове навантаження.

Кейт Міддлтон у кедах Supergas, 2020 рік

Звісно, туфлі на танкетці не зникли геть з гардероба герцогині Кембриджської. Давня любов до взуттєвого бренду Castañers означає, що пара еспадрильїв на підборах завжди буде в гардеробі Міддлтон улітку. У фан-клубі Castañers були помічені також Грейс Келлі, Лорен Беколл, Алекса Чанг і Пенелопа Крус.

Кейт Міддлтон у чоботах Ralph Lauren, 2020 рік

Взуття, яке герцогиня хотіла б додати до власної колекції? Балетки, які вона носила у своїй юності. Кейт часто вибирала балетки French Sole від бренду Repetto, що став популярним завдяки Бріджит Бардо і Кейт Мосс, і вони все ще залишаються актуальними.

Кейт Міддлтон в еспадрильях Castañers, 2019 рік

Текст: Alice Newbold

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.