До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найефектніші прикраси церемонії "Оскар-2018"

Попри те, що на перший погляд прикраси знаменитих актрис на церемонії вручення премії "Оскар-2018" були досить скромні – не було великих і рідкісних каменів, а в основу більшості сережок і кольє лягли білі діаманти, їх реальну вартість здатні зрозуміти справжні поціновувачі коштовностей. Так, наприклад прикраси Harry Winston Сальми Гайєк Піно коштували більше 4,2 мільйонів доларів, а ювелірний гардероб Еллісон Дженні важив 218 карат і його вартість також більше 4 мільйонів доларів. Сережки Fred Leighton, які вдягла Меріл Стріп, були створені з використанням діамантів дев'ятнадцятого століття, саме за такі камені зараз ведуться головні бої на аукціонах.

Галь Гадот в колье Tiffany

Одним з найцікавіших прикладів філігранної рооти ювелірів стало кольє, в якому на червоній доріжці позувала Галь Гадот. Сукня акторки Givenchy була доповнена прикрасою Будинку Дома Tiffany з аквамаринами в 61 карат і 85-ма багетними діамантами.

Реклама

Vogue.ua обрав найефектніші сережки та кольє зі "скромних" запасів легендарних ювелірних будинків

<b>оскар украшения 2018</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.