До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: нова модель годинника Ulysse Nardin

З хештегом #freakmeout мануфактура Ulysse Nardin презентує нову модель Freak.

Важливість колекції Freak для світу годинників незаперечна. В 2001 мануфактура представила Freak – перший годинник зі спусковим механізмом з кремнія. Якщо спуск став ключовим винаходом, який дозволив створити механічний годинник ще в 18 сторіччі, то в 21 сторіччі новий матеріал дозволив збільшити термін служби. Інновація швидко прижилася в індустрії – кремній прописався в механізмах більшості годинникових мануфактур.

Реклама

<b>новые часы Ulysse Nardin</b>

Самі Freak руйнують звичне уявлення про годинники з турбійоном – за що і отримали свою назву. У них крутяться не елементи спуску, а весь механізм. По суті він перетворений на хвилинну стрілку й, обертаючись, показує час. Час регулюється за допомогою обертального безеля, тож заводної голівки в годиннику нема. У новому Freak Vision змінилася система підзаведення. До цього воно було ручним (потрібно було обертати заднє віко годинника). Freak Vision оснащені новою системою підзаведення Grinder, яка за ефективністю перевершує існуючі вдічі. На те, як працює механізм, можна дивитися вічно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.