До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Роса на сонці: бренд BEVZA презентує кольє, присвячене Україні

Бренд BEVZA представляє нову прикрасу, що стала символом для багатьох українців. Спеціально до Дня Незалежності марка випустила знакове кольє "Роса на сонці" та сережки у формі колосків у новій версії, прикрашеній кристалами, які символізують росу.

BEVZA
BEVZA

Реклама

Нова прикраса є відсиланням до проникливих рядків з національного гімну України — "згинуть наші воріженьки, як роса на сонці, запануємо і ми, браття, у своїй сторонці". Кольє "Роса на сонці" є не лише вишуканим аксесуаром, але й потужним символом стійкості, спадщини та надії, що відображає силу та непохитність українського народу.

Кольє та сережки були створені з особливою увагою до деталей, кожен елемент цієї прикраси розроблено так, щоб викликати асоціації з краплями роси, які з'являються на колосках пшениці на світанку, символізуючи оновлення та надію.

Прикраси BEVZA, як і завжди, продовжують поєднувати традиції із сучасністю, створюючи вироби, які резонують не лише з українцями, але й з глобальною аудиторією. Кольє "Роса на сонці" та сережки в новій інтерпретації є ідеальним втіленням цього підходу, нагадуючи про важливість збереження національної спадщини та сили духу.

"Мені дуже подобається створювати символи, зрозумілі без слів, — пояснює Бевза. — Коли публіка вгадує їхній зміст та ідею колекції без пресрелізу — це найвища похвала". Повне її інтерв'ю українському Vogue читайте за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.