До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подорож у часі: українські годинники RIDER1991

На майданчику Kickstarter вперше з ’ явився проект українських дизайнерських годинник ів RIDER1991.

На фандрайзинговому майданчику Kickstarter з’явився новий проект – наручні годинники RIDER1991, зроблені в Україні. RIDER1991 – це спільний проект Андрія Кравчука й Ольги Кучмеєвої, засновників проекту дизайнерських годинників ZAVOD, а також Назара Мальца і Романа Гевьюка студії GM design group, які працюють у сфері виставкового, графічного і промислового дизайну.

Реклама

Надихали на створення годинників RIDER1991 естетика 60-70хх років ХХ століття й водночас мотокультура Café Racer. Назва годинників відповідна: складається зі слова й числа, як і назви багатьох відомих мотоциклів. RIDER – вершник, а 1991 – рік незалежності України, час обєднання і початку вільного руху в історії.

Дух мотокультури передається у дизайні годинників: заводна головка, яка для зручності втиснена в корпус, виконана у формі ручки газу мотоцикла, циферблат нагадує спідометр, а шрифт BDP GeLLY, який використали для цифр, можна зустріти на номерах гоночних мотоциклів і авт 60-70хх років. Годинники RIDER1991 представлені у пяти моделях з різними кольорами циферблату і пасків, обладнані кварцевим механізмом Miyota і мають водяний захист 5 атмосфер.

[GALLERY id= 162685;]

Читайте також:

Филигранная работа: старинные техники создания циферблатов

Вечное сияние: коллекция высокого ювелирного искусства Sunlight Journey Piaget

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.