До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перша ювелірна колекція Ріда Кракоффа для Tiffany & Co

"Paper Flowers відступає від усіх правил, властивих прикрасам високого позиціонування", – ділиться про свій ювелірний дебют Рід Кракофф. "Розкіш не завжди повинна асоціюватися з формальними приводами, тому ми брали дорогоцінні камені і метали, але самі прикраси задумані так, щоб в них можна було проживати кожен день".

Tiffany Paper Flowers

Перша ювелірна колекція Ріда Кракоффа для Tiffany & Co складається з прикрас унікального і високого сегментів, це high і fine jewelry. Назва і дизайн прикрас натхненні ідеєю квіткових пелюсток, вирізаних з паперу і акуратно скріплених разом. Платинова "шпилька" в центрі кожної квітки і сам флористичний мотив показують класичний образ через сучасну графічну призму.

Реклама
Tiffany Paper Flowers

Натуралізм – основа цієї колекції, його коріння можна простежити в багатьох аспектах історії Тіффані – яскраві відтінки ірису послужили натхненням для використання танзаніту, а жовті діаманти наповнюють кольором елементи у вигляді світлячків. Прикраси колекції втілені в платині і витончено прикрашені численними діамантами, що відображає майстерність ювелірів Тіффані.

Tiffany Paper Flowers

Один із прикладів такої безмежної майстерності і витонченого мистецького доробку – кольє біб з діамантами грушоподібного і круглого гранування загальною вагою понад 68 карат. Кожна асиметрична пелюстка з'єднана з наступною, що створює відчуття невагомої конструкції, яка при цьому рясніє витонченими деталями.

Tiffany Paper Flowers

<b>тиффани бум</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.