До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Острів скарбів: ювелірні прикраси Dolce & Gabbana Alta Moda

У минулі вихідні в міланському Palazzo Litta відбувся показ нової кутюрної колекції Dolce & Gabbana Alta Moda. Хештеги #MadeInItaly заздалегідь сповістили гостей про тему шоу. Цього разу колекція Alta Moda була присвячена Італії і творам майстрів епохи Відродження. Головними натхненниками для Доменіко Дольче і Стефано Габбани стали картини італійських художників. На сукнях, спідницях і пальтах можна було побачити фрагменти полотен Тиціана, грацій Рафаеля, а також зображення портрета Джованни Торнабуоні, створеного ще 1488 року. І, як завжди, велика увага була приділена ювелірним прикрасам.

Шоу Dolce & Gabbana Alta Moda в Мілані

Сережки з рубінами, дорогоцінні тіари і кольє з аквамаринами і топазами, годинник з різьбленими кришками, що перетворюють аксесуар в розкішний браслет, ювелірні шпильки для волосся з класичними пухкими купідонами, великогабаритні намиста з циферблатами і перлами – часу, щоб розглянути прикраси Dolce & Gabbana Alta Moda потрібно не менше, ніж тривав весь показ.

Реклама

<b>Dolce & Gabbana украшения альта</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.