До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усвідомленість і стиль: новий український бренд аксесуарів the KODE

В Україні з'явився новий бренд аксесуарів the KODE, кожен продукт якого виготовляється з відібраних матеріалів.

Засновниця і креативна директорка бренду Тетяна Кодзаєва ретельно вивчала ринок і питання ресайклу, створюючи концепцію для майбутнього лейбла. Дизайнерка обрала шкіру — саме з цього матеріалу виготовлятимуться аксесуари the KODE. Новоспечений бренд вибрав екологічний підхід, який як ніколи актуальний в модній індустрії. Вироби the KODE створюватимуть з якісного натурального матеріалу, який, як відомо, в рази зносостійкіший і довговічніший. Такі аксесуари зможуть пережити десятки поїздок і сотні вечірок, зберігаючи первинний вигляд. Також згодом вони не опиняться на смітнику, залишаючи неекологічний слід, а перетворяться на гідний вінтажний аксесуар.

Реклама

Перша колекція отримала назву CANDY і нагадує твори віртуозного кондитера. До слова, назви сумок прямо натякають на випічку — структурована сумка Pie, м'яка Croissant і геометрична Choco. Натхнення для дебютної лінійки Тетяна Кодзаєва черпала в булочних і маленьких кав'ярнях, де, сидячи за роботою, спостерігала за солодкими буднями міських модниць. Відтінки виробів тільки підкреслюють здобний лейтмотив колекції і варіюються від нейтральних (молочний, шоколадний, пісочний) до "цукеркових" (лавандовий, м'ятний, рожевий, блакитний, зелений).

"Бренд the KODE підійде тим, хто любить життя, світ і себе в цьому світі. Тим, хто вміє цінувати якість, ексклюзивність і не боїться мати власну думку. Їхній образ може змінюватися від класичного до екстравагантного, при цьому він не підлаштовується під мінливість моди. Наші клієнти займаються усвідомленим шопінгом, ставляться до кожної обновки як до Речі і радше передадуть свою колекцію у спадок, аніж викинуть через пару сезонів", — розповідає засновниця бренду.

Доказом її слів стануть, звісно ж, самі аксесуари the KODE. Своїми формами і відтінками вони бездоганно вписуються в поняття позачасовості і збережуть за собою актуальність на довгі роки.

<b>the KODE</b>

Фото: Таня Мосс @tanyaamoss

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.