До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На пуантах: спільна колекція прикрас Катерини Кухар і Guzema Fine Jewelry

9 грудня в одній із зал Національної опери України відбулася камерна презентація спільної колекції прикрас балерини Катерини Кухар і ювелірного бренду Guzema Fine Jewelry.

Називається вона Prima і натхненна витонченими рухами балерин, їхньою граційністю і легкістю, за якими ховаються сильний характер і неймовірне терпіння. "Балет – одне з моїх найбільших захоплень. Спостерігаючи за Катериною на сцені, я не раз замислювалася, яка величезна праця таїться за кожним па і магією, яку вона дарує глядачам. Prima – це присвята її таланту і подяка за неймовірне мистецтво танцю, яке вона розвиває", – поділилася ідеєю колекції Валерія Гузема.

Реклама

Увійшли до колекції кілька підвісок у жовтому і білому золоті – у вигляді балерини в русі, пуантів і пачки. Кожна з них виконана в характерній для Guzema Fine Jewelry мінімалістичній естетиці, тому такі прикраси матимуть доречний вигляд протягом дня і легко поєднуватимуться з іншими.

<b>GuzemaPrima</b>

Привітати Катерину Кухар і Валерію Гузему з виходом колекції прийшли: Маша Єфросиніна, Діана Ставніцер, Леонід Мартинчик, Тетяна Терехова, Ольга Слонь і Фаїна Тедеєва.

<b>GuzemaPrimaGuests</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.