До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших головних уборів цього літа

Готуватися до літнього сезону треба правильно, щоб не отримати сонячного удару та випадково не обгоріти в спеку. Тож передусім пропонуємо перевірити запаси необхідних літніх аксесуарів, а саме головних уборів, які не менш важливі за протисонцеві окуляри чи крем для обличчя із захистом SPF 50. Цього літа до списку must-have-аксесуарів потрапили: солом’яні брилі, бейсболки з патріотичною символікою, панами, шовкові хустки й капелюхи в стилі моряків. Vogue.ua зібрав найактуальніші головні убори цього літа.

Ruslan Baginskiy
Солом’яні брилі

Попри те, що цього літа геть не в усіх буде можливість поїхати на море, придбати солом’яного бриля все ж таки варто. Хоча б тому, що він захищає голову від пекучого сонця та має стильний вигляд у міських образах. У Ruslan Baginskiy ви знайдете капелюх з рафії, який можна носити з бавовняними сукнями або топами кроше. Тим часом у колекції Shmelevsky натрапите на солом’яне канотьє із чорною лляною стрічкою, а в Palmy побачите капелюх з ніжним обідком з мушель і ланцюжком зі вставкою з перлів.

Реклама
Бейсболки

Якщо раніше бейсболки носили тільки зі спортивними речами, то нині кепки дедалі частіше комбінують з маскулінними жакетами, літніми сукнями й затишним трикотажем. Цього сезону пропонуємо зробити ставку на яскраві бейсболки з українською символікою, які привертатимуть увагу оточення, особливо за кордоном, та демонструватимуть вашу любов до України. Найкращі варіанти ви знайдете в колекціях українських брендів: Ruslan Baginskiy, Euforia та One By One.

Панами

Панама цього сезону стала наймоднішим головним убором у всьому світі. Все завдяки українському гурту Kalush Orchestra, що переміг на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2022". Попри те, що багато модниць тепер полюватимуть саме на рожеві панами, як в Олега Псюка, інші відтінки панам також матимуть стильний і менш масовий вигляд. Вибирайте жовту панаму з рафії THE KODE, молочний головний убір Ruslan Baginskiy або солом’яний аксесуар з ніжною стрічкою із шифону HOOPS.

Шовкові хустки

Шовкова хустка, яка свого часу була улюбленим аксесуаром Одрі Гепберн і Бріджит Бардо, цього літа знову на піку популярності. Неабиякою перевагою хустки є її універсальність, адже ви можете носити її щонайменше чотирма способами: пов’язати на голову а ля "бабуся-style", зав’язати як бандану в стилі Софі Лорен або зобразити ефектний тюрбан за прикладом Б’янки Джаггер. Найцікавіші варіанти шовкових аксесуарів ви знайдете в колекціях Gunia Project, Poustovit, Anna October та OLIZ.

Капелюх моряка

Зазвичай у літніх колекціях морська естетика – одне з головних джерел натхнення. Бренди пропонують прикраси з морськими мушлями, смугасті костюми, сукні у відтінках морської хвилі і, звісно, головні убори, що відсилають до уніформи матросів. Цього сезону весна-літо 2022 бренд Bevza показав мінімалістичну папайку у формі вітрильника, якою можна буде доповнити повсякденний образ у морському стилі. Носіть її з денімом й об’ємними сорочками, трикотажними сукнями та лляними костюмами.

Ruslan Baginskiy

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.