До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Культовий талісман Louis Vuitton став прикрасою

Вона подорожувала хвилями, літала на повітряній кулі й перетворювалася на м’яку плюшеву іграшку. Тепер же Вів’єн — культовий талісман Louis Vuitton — стає ювелірною прикрасою.

Чарівний персонаж Vivienne, який спершу було задумано як декоративний об’єкт, тепер Louis Vuitton адаптують до будь-якої ситуації та примхи. Діставши статус талісмана французького модного Дому, Вів’єн транслює веселість і бадьорість, неповторну цікавість до життя й зухвалість, а також неординарність особистості.

Реклама

Вперше пригоди Вів’єн принесли її у світ прикрас. Завдяки майстерності ювелірів Louis Vuitton талісман трансформується в новий аксесуар, виготовлений з кольорових коштовних каменів з різними дорогоцінними матеріалами.

Ґрунтуючись на формі монограми — круглої й загостреної — Вів’єн стоїть на ногах з широко розплющеними алмазними очима, а її руки з гравіюванням Louis Vuitton вільно розгойдуються з боку в бік.

Прикраса Вів’єн має два розміри, а виготовлено її в різних відтінках. Маленькі підвіски доступні в трьох варіантах золота або в золотому й діамантовому варіантах із червоним або чорним лаком. Більша версія доступна в трьох кольорах золота. Також прикрасу Вів’єн можна використовувати як брошку.

<b>Louis Vuitton Vivienne</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.