До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Конструктивізм: колекція Yulia Yefimtchuk+ х Bigotre

Український дизайнер Юлія Єфимчук представляє спільну колекцію з молодим японським брендом аксесуарів Bigotre.

Нові моделі стали частиною сезонної колекції бренду з токійською пропискою, створеного 2017 року. Це варіація класичних для Bigotre форм, доповнених фірмовими написами рубаним шрифтом червоного кольору, і які нагадують про естетику радянського конструктивізму. "Праця – це доцільна свідома діяльність людини, спрямована на задоволення потреб!".

Реклама

Кампейн спільної колекції зняла київська арт-група Gorsad Kiev, відома далеко за межами України вмінням "донести настрої і смак молодості" у своїх роботах.

"Співпраця з японським брендом сумок Bigotre трапилася випадково, в Instagram нас зацікавив їх продукт, дизайн, ідеї і стиль. Виникло бажання співпрацювати, створити разом аксесуар, який би доповнював сезонну колекцію. Ми зв'язалися з ними, запропонували свої ідеї, і їм все сподобалося. Вдався гарний результат, який задовольнив обидві сторони. Завдяки творчому колективу Gorsad, який креативно поставився до зйомки, нам вдалося створити цікавий візуальний ряд продукту", – каже дизайнер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.