До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто більше: Кайлі Дженнер показала свою колекцію сумок

Одна з наймолодших мільйонерів світу, Кайлі Дженнер, сьогодні святкує повноліття, їй виповнився 21 рік. І, якщо в Сполучених Штатах до цього віку алкоголь вживати не можна, то проти заробітку грошей, народження дітей і колекціонування сумок ніхто нічого проти не має. З нагоди дня народження дивимося неосяжну колекцію улюблених аксесуарів Кайлі.

@kyliejenner

Так, одну з центральних полиць займають сумки Hermes, які навіть розставлені у Дженнер-молодшої за кольорами. Експерти вже оцінили, що подібна колекція може коштувати близько п'яти мільйонів доларів. Також у Кайлі Дженнер пристрасть до сумок Balenciaga, Chanel, Gucci й Dior.

Реклама
@kyliejenner

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер зовсім недавно стала мамою й після народження малятка Стормі знову активно веде свої соціальні мережі. Ще вона продовжує розвивати власну косметичну компанію Kylie Cosmetics, оборот продажів якої до 2022 року за прогнозами аналітиків може досягти позначки в мільярд доларів, тому відмовляти собі в новій сумці дівчині точно не доведеться.

<b>KylieJennerHandbag</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.