До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які сонцезахиснi окуляри ми носитимемо у 2022 році

Аксесуари — важливий складник будь-якого образу. Саме вони можуть надати вбранню ефектності й лаконічно доповнити лук. Як відомо, готуватися до прийдешнього модного сезону потрібно завчасу, і Люксоптика вже готова потішити новими весняно-літніми колекціями. Vogue.ua розібрався, які сонцезахисні окуляри ми носитимемо у 2022 році.

Catstyle
The Marc Jacobs

У новому сезоні головний акцент — на формі. Cat eye вже давно завоювала любов модниць у всьому світі. Витягнена оправа не тільки універсальна й личить до будь-якого образу, а й візуально пом’якшує лінії обличчя та загострює вилиці. Хоч бренди щосезону демонструють різні розміри й кольори цих сонцезахисних окулярів, майбутньої весни радимо робити ставку на великі моделі в широкій оправі, як у колекції The Marc Jacobs.

Реклама

<b>Catstyle люксоптика</b>

Wayfarer
Carrera
Carrera

Wayfarer, як у колекції Carrera, — класична модель, що пройшла перевірку часом. У 50-х роках XX століття ці окуляри зчинили справжній бум в індустрії моди, і сьогодні, через шість десятиліть, вони утримують провідні позиції. Залишивши неонові відтінки в році, що минає, дизайнери рекомендують зосередитися на нейтральних і спокійних кольорах: бежевих, чорних, білих.

<b>Wayfarer люксоптика</b>

Square
Jimmy Choo

Квадратна, навмисне збільшена форма також стане універсальним помічником у створенні образу. Звернутися за такими аксесуарами радимо до весняно-літньої колекції Jimmy Choo. Додати святковості допоможуть оправи з декоративними елементами: розсип мерехтливого каміння, вічно модний анімалістичний принт і квітчасті аплікації ідеальні для зустрічі перших весняних сонячних променів. Модні гіганти наполягають: сміливі образи неможливі без трендових аксесуарів.

<b>Square люксоптика</b>

Придбати вподобані варіанти можна в крамницях "Люксоптика", а також на офіційному сайті та в Instagram-аккаунті бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.