До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які білі сумки вибирають знаменитості

Класичні чорний і коричневий завжди будуть позачасовими й практичними кольорами аксесуарів, але попит на білі сумки тільки зростає — і не дарма, засвідчують знаменитості.

Бейонсе

Як і в разі зі світлими джинсами, біла сумка може мати свої вади: складність у догляді й термін зберігання, який неминуче буде коротшим, ніж в аксесуарів темних кольорів. Але для багатьох модниць плюси перевершують мінуси: білі сумки прикрасять будь-яке вбрання й додадуть образу ефектного вигляду.

Реклама
Ріанна

Гейлі Бібер часто віддає перевагу барвистим сумкам Bottega Pouches, але недавно спробувала себе і в тренді білих сумок. Вінтажний аксесуар Le 5 à 7 Hobo від Saint Laurent супроводжував її в нещодавню подорож до Вегаса. У знаменитій колекції сумок Ріанни представлені культові білі клатчі й дорожні сумки: в її арсеналі є і Bottega Venetta, і стильна сумка з лімітованої колаборації Prada x Adidas.

Ірина Шейк

Ірина Шейк вибирає білу Hermès Birkin, тоді як Розалія і Бейонсе зробили ставку на шопер від Telfar, також відомий як "Bushwick Birkin". Колекція аксесуарів Розі Гантінгтон-Вайтлі складається з кількох білих сумок, більшість з яких — це всілякі моделі від Деніела Лі. "Сумка-подушка" Bourse від Row — ще один фаворит літнього гардероба знаменитості.

Кендалл Дженнер

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.