До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як уписати мікросумку Christian Dior у свій гардероб

Багато модних аксесуарів, створених французьким Домом Christian Dior, було перевидано наново відповідно до сучасних тенденцій, в тому числі сумки Lady Dior, 30 Montaigne, Saddle і Dior Caro. Так, легендарні сумки тепер можна придбати в мініваріаціях у всіляких відтінках від класичних кольорів чорного і червоного до більш складних літніх відтінків. До прикладу, кольору запиленої троянди, небесно-блакитного, м'ятно-зеленого і тундрово-зеленого.

Зараз мінісумки Christian Dior носять усі головні it-дівчата столиць моди. Так, француженка Аліса Барб'є і корейська зірка жіночої музичної групи Blackpink Кім Джі-Су придбали собі мікроваріанти Lady Dior, Лена Махфуф, Ксенія Адонтс і Енн Лор Маїс надали перевагу Saddle Bag. Щодо модниці Еймі Сонг, то недавно вона продемонструвала сумку 30 Montaigne в новому мятному відтінку. Для найсміливіших модниць Christain Dior запропонували сумки Dior Caro і Lady Dior, прикрашені вишивкою з перлів і сердець. Ці сумки обов'язково повинні поповнити вішлист усіх головних модниць і гарантувати правильну репутацію у світі моди. Vogue.ua заглянув в Instagram-акаунти до streetstyle-зірок і показав, як вони носять свої мінісумки Christian Dior.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.