До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольє Cartier у фільмі "Вісім подруг Оушена", бекстейдж

Ювеліри Будинку Cartier спеціально для зйомок фільму "Вісім подруг Оушена" створили легендарне кольє Jeanne Toussaint. На його виробництво витратили вісім тижнів ручної праці найкращих паризьких фахівців Будинку, а саму прикрасу знімали в інтер'єрах нью-йоркського Cartier Mansion на 52-й вулиці. У бекстейджі відео можна побачити не тільки інтер'єри розкішного бутіка Cartier і головних зірок фільму: Сандру Баллок, Кейт Бланшетт, Енн Гетевей, Мінді Калінг, Сару Полсон, Аквафіну, Ріанну і Гелену Бонем Картер, але і помилуватися кольє Jeanne Toussaint.

Сама прикраса – це вшанування Жанни Туссен, творчого директору Будинку в 1930-х роках. Оригінальне кольє створив 1931 року Жак Картьє для Махараджи Наванагара. Його описували як "найкращий каскад кольорових діамантів у світі", головним каменем прикраси тоді став Queen of Holland, блакитно-білий діамант вагою в 136,25 карата. Зараз камінь вже залишився в історії Будинку, а саму прикрасу створювали за ескізами та зробили її на 15-20 відсотків меншою оригінального виробу. Jeanne Toussaint з білого золота декороване бездоганними білими діамантами, кольорові ж замінили цирконами.

Реклама

Courtesy of Warner Bros. Pictures

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.