До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Іноді вони повертаються: культові сумки модних Будинків

Головні герої кінця 1990-х – початку нульових, знакові сумки великих модних Будинків, цього сезону вирішили повернутися єдиним фронтом. Prada Sidonie, Christian Dior Saddle Bag і Fendi Baguette переосмислені у сучасній стилістиці і отримали нове життя.

Prada Sidonie

Вперше сумка Prada Sidonie дебютувала на шоу Prada Resort 2019 у Нью-Йорку, а з'явився цей аксесуар, як вшанування багаторічної історії бренду. Походження Sidonie можна простежити у архівах Prada аж до сьогодення. Як квінтесенція легендарного італійського Будинку, сумка Prada Sidonie включає елементи архетипових сумок, вперше представлених в колекції весна-літо 2000: пишна, ергономічна форма, сучасна класика, заново переосмислена.

Реклама
Сумка Prada Sidonie

Деталі металевої фурнітури, бірки і пряжки, опираються на історичну спадщину бренду, створену Маріо Прада 1913 року для виробництва предметів багажу найвищої якості, чим контрастують з оригінальною формою сумки, тонко зігнутою і витончено збалансованою. Prada Sidonie поєднує ці класичні елементи з сучасними – характерна система кріплення і сміливі контрасти шкіри теляти. Оновлена ​​модель представлена ​​в двох версіях – через плече із застібкою на блискавку зверху і з верхньою ручкою зігнутої форми на плече і з клапаном спереду. Обидві будуть доступні в шкірі теляти і екзотиці у великій палітрі відтінків.

<b>Prada Sidonie</b>

Christian Dior Saddle Bag

У нульових сумку-сідло обожнювали Сара Джессіка Паркер, Періс Гілтон і ще кілька мільйонів модниць по всьому світу. Вперше Christian Dior Saddle Bag з'явилася на показі Christian Dior для сезону весна-літо 2000. Аксесуар, що нагадує за формою кінське сідло, придумав в той час головний креативний дизайнер бренду, Джон Гальяно. Сталося це далекого 1999 року. Сумка отримала назву Saddle Bag і статус культової. Через 18 років, цієї осені, в Christian Dior вирішили згадати класику бренду і випустили модель в декількох варіантах.

<b>седло диор</b>

Fendi Baguette

Вперше представлена 1997 року, сумка-багет його і нагадувала. Завдяки своїй формі і застібці з подвійною літерою F вона стала однією з найбільш впізнаваних сумок в світі. Частково в цьому винна героїня Сари Джессіки Паркер, Керрі Бредшоу, яка з'являлася зі своєю Fendi Baguette в багатьох епізодах серіалу "Секс у великому місті". 2012 року Fendi вже перевипускає знакову сумку, але тоді вона була в обмеженому тиражі. На показі бренду весна-літо 2019 "багети" знову з'явилися і тепер є можливість носити їх через плече.

<b>багет фенди</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.