До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні героїні серіалу "Пліткарка" в ювелірних прикрасах Cartier

На HBO Max відбулася довгоочікувана прем'єра нової "Пліткарки". Через вісім років після прем'єри оригінального шоу в серіалі немає ані Блер, ані Серени — новий час потребує нових осіб. Головні герої перезапуску з'явилися в серіалі в ювелірних прикрасах Cartier.

Постер серіалу "Пліткарка". На Джордан Александер: кольє Cartier Juste un Clou. Фото: IMDB

На офіційному постері "Пліткарки" героїня Жульєн Келловей у виконанні Джордан Александер з'явилася в кольє Juste un Clou, виготовленому з 18-каратного жовтого золота і діамантів. Стиль Одрі Хоуп, яку грає актриса Емілі Алін Лінд, — те, як одягаються мілленіали з Верхнього Іст-Сайду. В її образах важливу роль відіграють прикраси: браслет Cartier Love з 18-каратного жовтого золота і браслет Panthère de Cartier з цаворіти й оніксом.

Реклама
Емілі Елін Лінд в браслеті Cartier Love
Емілі Элін Лінд в каблучці Panthère de Cartier. Фото: HBO

Великі прикраси були помічені і в образах Джордан Александер: до прикладу, іконічні сережки ювелірного Дому Cartier Juste un Clou, кольє Clash de Cartier з рожевого золота і шпилька у формі класичного цвяха бренду.

Джордан Александер у шпильці Cartier Juste un Clou. Фото: HBO
Джордан Александер у сережках Juste un Clou. Фото: HBO
Джордан Александер в кольє Clash de Cartier. Фото: HBO

У перезапуску "Пліткарки" бельгійська актриса Лайн Рені зіграла роль матері одного з головних персонажів (Отто Бергмана, у виконанні Елі Брауна). У 6-му епізоді шоу Рені з'явилася в сережках, браслеті і двох каблучках Cartier.

Лайн Рені в сережках Trinity de Cartier, браслеті Cartier Juste un Clou, каблучці Panthère de Cartier і каблучці Trinity de Cartier. Фото: HBO

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.